Akik mentális betegséggel éltek: nálatok hogy derült fény arra, hogy valami problémátok van?
Köszi :)
Iskolapszichológushoz anno engem is elküldtek (pár éve), de őneki nem is teljesen őszintén adtam elő a dolgot (igyekeztem minél normálisabbnak tűnni, mert attól féltem, kitesznek a koliból, ha kiderül, hogy baj van velem), aztán azt mondta, kinövöm majd, de eltelt öt év, és azóta nem, hogy kinőttem volna, de egyre rosszabb a helyzet :/ Egyrészt nincs háziorvosom ott, ahol lakom (albérletezem), másrészt nem tudom, érdemes-e elmennem. Nem tudom, mit mondhatnék a dokimnak, ami miatt komolyan venne, de még nem tennének zárt osztályra (egy napot se eshetek ki a munkahelyemről).
A másik meg, hogy nem tudom, vagyok-e "elé rosszul" ahhoz, hogy segítséget kérjek. Be tudok járni dolgozni, rend van nálam otthon, meg minden. Csak meg akarok halni minden egyes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!