Van köztetek pánikbeteg?
Figyelt kérdés
Soha nem voltak pszichiátriai problémáim. Tegnap azonban hirtelen rosszul lettem a villamoson. Tünetek: kiszállt belőlem minden erő, remegtem, izzadtam, mint a ló, úgy éreztem hányni fogok és féltem, hogy elájulok. Jellemző volt még a szapora szívdobogás. Ja, és gyomorfájás előzte meg. Kb. fél óráig tartott az egész. Pánik roham lehetett, vagy valami más?2019. jún. 22. 08:20
1/2 hosszúhajú válasza:
voltak pánikrohamaim, mint erős szorongásos beteg - nálunk is előfordul. kb így néz ki, nálam még szédülés-szerű, és főleg agyvérzés szerű érzés- de ez egyénenként változó. ha ez volt az eddigi egyetlen, akkor előbb én kizárnám az összes többi lehetőséget, hogy mitől lehet, pl kajamérgezés, ( gyomorfájás, és hányásérzet miatt ) vagy vérnyomás ( szív és ájulásérzet miatt ) meg egyebek.... ha viszont ismétlődne, akkor keresnék segítséget. egy barátomnak életében egyszer fordult elő ilyen pár évvel ezelőtt a metrón - azóta nem. szóval elvileg lehet, csak zárni kell az egyéb fizikai tüneteket, ezért házidokival kezdeném, nehogy már rögtön pszichiátriai gyógyszerekkel tömjenek tele elsőre ( pl engem ) - pláne ha kiderül hogy szervi oka van
2/2 anonim válasza:
Van és most jobb? Elég meleg van mostanában. Leeshetett a vérnyomásod, lehet keveset ittál vagy elrontottad a gyomrod vagy leesett a vércukrod. Pánikroham is lehetett, de valószínűbb az előzőekből valami. Nekem volt már hasonló pánikrohamtól is, vérnyomás eséstől és vírusos hasmenéstől is. Ha nem ismétlődik meg nem kéne foglalkozni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!