Valaki akinek hasonló panaszai vannak/voltak: ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pár hónapja már hogy ez megkeseríti az életem.. Már voltam orvosnál vérképen de semmi nem tért el. Azt vettem észre hogy időszakosan elkezdek szédülni és beálmosodom. Vérnyomásom akárhányszor néztem nem volt magas sosem haladta meg a 120/80at sem. Lehet hülye kérdés de lehet ez valami ételallergia/inzulinrezisztencia? Mert volt hogy evés utáni órákban jött rám. Ja és a szemüvegem ritkán hordom (tudom kéne..) -2-es de eddig az csak fejfájást okozott.
Még szorongásra gondoltam,az produkálhat ennyire erős tüneteket?
Mindenképp visszamegyek dokihoz, de volt esetleg valakinek ilyesmi gondja? Nektek kiderült mi okozta?
Köszi
2019. jún. 18. 19:22
1/1 anonim válasza:
inzulin rezisztencia irányban valóban érdemes lenne kutakodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!