Hány éves koráig élhet az, akinél felnőtt korában állapították meg a PKAN 2 betegséget?
Kedves első válaszoló a betegségem olyan ritka,hogy amikor beírtam a betegségem nevét főleg idegen nyelvű találatok jöttek elő és csak 2 magyar nyelvű,de egyiknél sem írták azt,hogy aki ebben a betegségben szenved hány éves koráig élhet,pedig engem először is az érdekelne.
Kedves második válaszoló,a betegségem miatt nálam elkezdett kialakulni a dementia,de azért bevallom Neked,hogy azért hálás lettem volna a KEZELŐORVOSOMnak azért,ha lesz kedves újra elmondani,hiszen szerintem ha az a munkája,hogy kezeljen,akkor szerintem ott van az is,hogy elmondja legalább még egyszer azt,hogy mivel és hogyan tervezhetem meg a jövőmet.
Prognózis
A tipikus PKAN-val diagnosztizált és kezeletlen betegek túlélési aránya 11,18 év, 7,8 éves szórással. Vizsgálatot végeztünk, amely egy későn kezdődő PKAN-kezelésben részesülő páciensről jó eredményeket ért el. [10]
Köszönöm szépen az új válaszolóknak,de tudom hogy aki az elsőt írta az az,aki előtte lévőt írta és neki szeretném üzenni,hogy a betegség leírásánál,mivel nálam szerencsémre az Atípusos Pkan 2 van az van írva,hogy lassabb lefolyású és a megállapítás után 15-40 évvel szűnik meg a járóképesség,a megállapításkor 24 éves voltam és tegnap rákérdeztem a hazipatika.com orvos válaszol résznél is és nagyon várom a választ és lehet az az orvos fog válaszolni aki szintén az Újpesti Mentálhigiéné Gondozóban dolgozik ahol a kezelőorvosom is.
A sorban negyedik,de az újaknál a másodiknál válaszolónak is szeretném megköszönni azt,amit leírt ;-) :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!