A 10 eves fiamnak epecsavarodast allapitottak meg, barmit eszik faj utana az epeje. Az orvosok szerint nem lehet tenni semmit. Van valakinek tapasztalata?
Ilyen betegség nem létezik, sürgösen vidd másik orvoshoz!
Ha meg mindentöl fáj az epéje, akkor könnyen lehet epekö, azt pedig rendbe kell tetetni.
Páromnak ultrahanggal epekövet diagnosztizáltak. Műtét után az orvos azt mondta, hogy nem volt epekő, csak olyan volt a hólyag mint a télapó sapkája. 46 évesen, nekemis 12 milliméteres epekövet műtöttek ki. Rá egy évre anyámnak, aki 21 évvel idősebb, 36 milliméteres epekövet távolítottak el.
Az én panaszom a műtét után sem szűnt meg, és erre nagyon is felfortyantam. A tudományban, az orvosokban nem szabad megbízni! A diagnózisok 92,5 % -ban nem valósak. Nekem, 130 éves koromban lett volna akkora epekövem, mint anyámnak, még is kivették, mert a hasamban erős fájdalmakra panaszkodtam.
Végül az oldotta meg a problémámat, hogy 50 éves koromtól semmilyen tartósított élelmiszert nem fogyasztok. Immár hetedik éve élek csak nyers alapanyagokon, és panaszmentesen!
Valahol olvastam, hogy már az ókori görögök is alkalmazták a tojáskúrát gyomor és epebántalmak kezelésére, gyógyítására. A tojáskúra a leírás szerint abból állt, hogy egy tojással kezdve a reggelit, 12 napon keresztül minden nap egy tojással többet fogyasztva. majd 12 nap után 4 hétig minden reggelire 12 db tojást fogyasztottak.
Hát elfogott a röhej, de később megleltem a magyarázatot. Ami úgy szól, hogy az ókorban még nem voltak házityúkok. Illetve az ókorban a tyúkok még akkorák lehettek csak mint most egy galamb. Galambtolyásból viszont már símán lehet 12db -ot fogyasztani, akár két hónapon keresztül is.
De nem kell galambokat tartani, mert itt van nekünk a fürjtojás. Ami még akkor is százszor, ezerszer egészségesebb mint a boltokban kapható tyúktojás, ha táppal nevelik a fürjeket. Ugyan is teljesen szalmonella mentes, és nem pallósodik meg!
Tehát azt tanácsolom, hogy ne csak a fiadat, hanem az egész családot óvd meg a tömeggyártott agyon tartósított élelmiszerektől. Privátban még segíthetek ennek kivitelezésében is.
"Valahol olvastam, hogy már az ókori görögök is alkalmazták a tojáskúrát gyomor és epebántalmak kezelésére, gyógyítására. A tojáskúra a leírás szerint abból állt, hogy egy tojással kezdve a reggelit, 12 napon keresztül minden nap egy tojással többet fogyasztva. majd 12 nap után 4 hétig minden reggelire 12 db tojást fogyasztottak."
Ez a legjobb út egy eperohamhoz meg epekövek létrehozásához.
Nekem elég volt két héten kereszül minden reggel 3 tojást megenni, hogy epegörcsökkel a kórházban kössek ki, és 3 majndem dió méretü követ szedtek ki. ELötte sosem volt gond az epémmel, és egyértelmüen a tojáskúra okozta!
A tojás fogyasztása nem okoz epekövet, hanem a korán reggel elfogyasztott tojásban lévő zsír megindítja az epehólyag összehúzódását, ami a délutáni órákig tart.
Aki huzamosabb ideig nem eszik reggelihez zsiradékot, annak az epéje megy tönkre, és kövesedik. Mikor az epe pangásban van a hólyagban, akkor képződnek üledékek.
Ezért kell fokozatosan hozzávezetni a szervezetet, hogy legyen ideje az epének felhígulni. Van akinek már egyetlen tyúktojás elfogyasztása is epegörcsöket okoz, de egy tyúktojást 4-6 fürjtojás tesz ki. A tojáskúra alatt a kezdeti tojásadag csak egyhatod tojás, ami egy szelet piskótatésztában benne van.
Nem kell kórházzal és epeműtéttel, epekövességgel riogatni senkit, mert a kő sem néhány nap alatt alakul ki, hanem évek kellenek, mire nő egyetlen millimétert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!