Nimród14 kérdése:
Kéz láb száj betegséget állapítottak meg nálam. Szilveszterezhetek a barátaimmal?
Figyelt kérdés
A kezem néz ki egy kicsit csúful, a lábamon és a fejemen pedig alig pár kiütés van, viszont a torkom még fáj eléggé. A kezelés már elkezdem 4 napja és száradtak is le a kiutéseimből. Az lenne a kérdésem hogy szilveszterezni mennék a barátaimmal és veszélyt jelentek e rájuk, mehetek - e velük? És ha betartom gondosan a higiéniai szabályokat? A válaszokat előre is köszönöm! 16/F2018. dec. 30. 09:01
1/5 anonim válasza:
ez egy fertőző betegség. nem hiszem hogy érdemes kitenni ennek a barátaidat... neked lehet hogy egy gyengébb változata van, de lehet nekik nagyon fájna, kellemetlen lenne. ennek ellenére ha van doki 31én,menj el hozzá kontrollra, kérdezd meg.
2/5 anonim válasza:
Sajnos ez egy olyan betegség, ami még a tünetek elmúlásával is fertőző marad rövid ideig. A gyerekorvos nem szokta közösségbe engedni a gyerekeket, ha elkapják ezt a betegséget.
Nem olyan súlyos, tulajdonképpen gyerekbetegségről van szó, de azért én nem köszönném meg, ha rám ragasztanád. Szerintem a barátaid sem szeretnék elkapni tőled.
Én azt mondom, hogy maradj otthon és ne kockáztasd, hogy valakit megfertőzöl.
3/5 anonim válasza:
Nekem 2 éve volt. Kegyetlen betegség. Nem vagyok orvos, de szerintem ne fertőzz tovább, ne kockáztass...
4/5 anonim válasza:
Hát ha én elkapnék tőled egy ilyen betegséget, akkor leshetnéd mikor akarnék veled újra bulizni...
Te átadod nekik, ők hazaviszik a családjuknak... Te leszel az ügyeletes büdös bunkó.
Szerintem ne menj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,inkább nem kockázatok és otthon ülök.
2018. dec. 30. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!