Szerintetek lehetek inzulinrezisztens?
Figyelt kérdés
Kezdjük az elején. 19/L vagyok és hát nagyon vékony csak 45 kg és 163 cm hiába eszem nem hízok vagy is nagyon nehezen. Ezen felül a ciklusom sincs mindig rendben van amikor 30 nap van amikor 50 is. Ezen felül eléggé szőrösödöm is pl hason állon. Sokat járok wcre főleg éjszaka pedig nem iszom sokat vagy is ha sokat iszom akkor csak megjobban. A szőrösödés es a ciklus és a sovanyság miatt voltam nőgyógyásznál és endokrinológusánál minden negatív lett. Kb ket napja láttam erről egy cikket és a legtöbb tünetem vagy is ezek megvannak és azon gondolkodtam erdemes lenne e csináltatni egy ilyen tesztet. Szerintetek ? Ha igen akkor kihez kellene ezzel fordulnom aki mondjuk tudna beutalót adni vagy milyen orvoshoz ?2019. máj. 25. 09:39
1/2 A kérdező kommentje:
Jah és az kimaradt hogy 2 eve rettenetesen hullik a hajam ezzel párhuzamosan D vitamin hiányt találtak nem tudom hogy ennek barmi koze lehetne e a hajhulláshoz vagy az inzulinrezisztenciához.
2019. máj. 25. 09:43
2/2 anonim válasza:
Ebből még csak tippelni sem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!