Mindenképpen el kéne mennem orvoshoz?
Azt tapasztaltam, hogy hirtelen olyan volt, mintha a szemembe világítottak volna, egy foltot láttam a bal szememmel, nagyon fájt a fejem előtte is, közben is, utána is, és a csuklóm, ujjaim kezdtek zsibbadni, majd haladt felfelé és az bal oldalon az arcom is egy ideig zsibbadt.
Kb. 1 órán át volt baj a szememmel, a fejem utána is fájt, aludtam kicsit, majd jobb lett.
Kb. Egy hónapja szintén nagyon fájt a fejem és teljesen lezsibbadt a nyelvem, beszélni is csak halandzsázva tudtam, akkor hánytam is, de rettentően fájt akkor a fejem, most annyira nem, de kellően hasított a fájdalom egyes részekbe.Ismerősöm szerint csak vírus volt, ne aggódjak. Azt olvastam, a zsibbadás lehet vitaminhiány is, viszont napi szinten iszok pont olyan vitaminos vizet, ami az említett vitaminokat tartalmazza.
Érdemes orvoshoz mennem, vagy ilyen 1-2 esettel nem érdemes foglalkozni?
Van több cukorbeteg is a családomban.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!