Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy Lyme kóros vagyok?...

Lehet hogy Lyme kóros vagyok? (Csak holnap tudok menni orvoshoz ezért mindenképpen szeretnék addig érdeklődni)

Figyelt kérdés
Szóval, lehet hogy nem Lyme kór de az anyum nagyon megijedt mikor meglátta azt a hatalmas piros foltot a lábamon. Hiába mondtam neki hogy az egy szörtüssző gyulladás volt, nem hitt nekem! De lassan kezdem én is azt hinni hogy bizony ez Lyme kór. Egy piros folt van a combomon aminek a közepén egy pattanás szerű gyulladás volt. Azt hittem hogy visszanőtt a szőrőm és begyulladt, ezért kinyomtam. El is múlt, de pár nap mulva megnyomkodtam és kaparásztam. Ma reggelre pedig egy piros folttal ébredtem. Nagyon félek! Előrre is köszönök minden választ!! :(
2013. júl. 11. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A Lyme- kórnál jelentkező folt elég jellegzetes. A közepe bőrszínű és a széle piros, ez terjed fokozatosan A széle egyenetlen. Kullancs csípés után jelentkezik, nem viszket. Nem olyan mint egy pattanás nem lehet belőle semmit kinyomni. Olyan kokárdaszerű

Kép róla:

[link]

2013. júl. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!