18 évesen végbélrák?
Figyelt kérdés
Üdv! A héten kicsit lazább volt a székletem, és néha fájt a hasam ez betudható a stresszes hétnek. Alig ettem, 200-on a vérnyomásom (túlzással persze, nem volt 200 a vérnyomásom)
Ma és tegnap volt wc-n és nem MINIMÁLISAN véres volt a papir, most nem tudom, hogy ez azért mert kidörzsöltem vagy mert valami komoly baj lehet. Nem iszom, nem dohányzom, futok, kerékpározok, kondizok renszeresen talán túl rendszeresen is és rendesen étkezem nem eszek meg minden szemetet.
Lehet végbélrákom 18 évesen? Most nagyon félek emiatt. :(
2019. ápr. 6. 11:37
1/5 anonim válasza:
Nem minden rák, aminek nem ismered a tüneteit. Paranoid vagy, és ahelyett hogy orvoshoz mennél, inkább tovább stresszeled magad. Menj el kivizsgálásra, és majd ott megmondják.
2/5 anonim válasza:
Nagyon-nagyon minimalis az esely ra. Verzes lehet aranyertol is pl.
3/5 anonim válasza:
Ha a széklettel van keverve a vér akkor lehet ràk.es sötetebb ha vér. Ha friss vert latsz ami élénkpiros az aranyér v esetleg vegbelrepedes.
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű. Inkabb aranyér, vagy repedés. De ha többször előforsul járj utána. Nem ettél céklát? Én attól kaptam frászt egyszer.
5/5 anonim válasza:
fiatalkorban csakis genetikai okok miatt fordulhat elő végbélrák. ha családban nem volt, nem kell félned. attól még egyél sok rostosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!