Ez lehet végbélrák?
Körülbelül 2 hete elég nehezen megy a székelés és fájdalmas is, utóbbi 2 alkalommal véres volt a wc papír és vércsík volt a székleten. Először azt hittem hogy aranyér, mivel kis csomó volt a végbélnyílásomnál és Reparonnal kenegettem, de nem igazán javult. Az előbb zuhanyzáskor felnyúltam és a végbélnyílástól kb. 7-8 centire kemény csomót éreztem és nagyon megijedtem.. Holnap kérem is az időpontot a proktológushoz, de most annyira ideges vagyok, már sírtam is.. nem bírom ki hogy ne kezdjek el kutakodni és kérdezgetni ezügyben. A normális válaszokat megköszönöm!
25/N
Szerintem ez belső aranyér lesz, valószínűleg azt tapintottad ki. Nincs értelme rémképeket gyártani. A neten a legártalmatlanabb tünetekről is tíz perc kereséssel végzetes diagnózisokat lehet találni..
Inkább próbálj aludni.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Bárcsak igazatok lenne..
Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot. Addig marad az idegesség :(
Hat nem igy.megy ez :)
Idopontot kertem es holnap megyek vissza.
De erdekes tunet hogy emeltem ma es utana a vegbelem elkezdett fajni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!