Gyógyult már fel valaki rákból úgy, hogy csak az orvosok utasításait követte és nem élt alternatív terápiával?
Figyelt kérdés
Húgyhólyagra és vastagbélre átterjedő méhnyakrákot diagnosztizáltak nálam. Nagyon optimistán és talán felelőtlenül fogtam fel a betegséget. Teljesen követtem minden orvosi utasítást. Túl vagyok egy kemoterápián és egy sugárkezelésen. Mindent betartottam, ami elő volt írva. És nem gyógyultam, sőt még nagyobb lett a daganat. Most kicsit el vagyok keseredve, mert nagyon bíztam a gyógyulásban. A következő lépés - az orvosok szerint az operáció és a sztómazsák. Félek. Nem tudom, mit tegyek. És vádolom magam , hogy nem kezdtem el mindenféle "extrát" - pl hús elhagyása, cukor elhagyása, nagy adag D vitamin, nagy adag C vitamin, léböjt, csak nyers zöldség, gyógygomba, orvosi kender olaj.... - és még ki tudja mi minden, ami még szóbeszédben terjed. Nem vagyok orvos. Van valakinek tapasztalat arról, hogy ki lehet gyógyulni ebből a betegségből csak az orvos utasításai és a gyógyulni vágyás segítségével? Nagyon kellene egy kis biztatás.2019. márc. 17. 22:08
11/11 anonim válasza:
Én olyat is ismerek, aki kemo mellett élt alternatív dolgokkal, s nem segített. Kettő ilyet. Illetve volt aki kombinálta, s meggyógyult. Sztem ez egyénfüggő. Azt nem értem, ha a méhnyakrákra azt mondják, h évek alatt fejlődik, ad áttéteket, hogy lehet, hogy neked fél év alatt bekövetkezett?? :(Gyógyulást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!