Gyógyult már fel valaki rákból úgy, hogy csak az orvosok utasításait követte és nem élt alternatív terápiával?
Szia!
Édesapámnál lassan egy éve diagnosztizáltak IV-es stádiumú vastagbélrákot, ami átterjedt a májra és a lépre is. Teljesen átérzem, a helyzeted. De az optimizmus az jó! És követni IS kell az orvos utasításait, hisz ők tudják mi a legjobb neked. Édesapámnak is volt sztómazsákja, de a második műtétnél szerencsére visszavarrták a megnyitott részt. Az operáció muszáj, a sztómazsákot pedig lehet, hogy nem is kell életed végéig hordanod! Apumnak is mondták, hogy így marad élete végéig, és tessék!
Mondjuk apum nem hajlandó semmit sem olvasni a betegségéről, lehet ez is jót tesz neki. Lényeg, és bár elcsépelt lehet, és elhiszem, hogy nem könnyű de POZITÍVAN állj hozzá. Én alternatív módszerekkel is élnék, pl. azért elolvasnám O.Carl Simonton onkológus könyvét, a "Gyógyító Képzelet" címmel. Az már bizonyított tény, hogy a gondolkodásunkkal, gondolatainkkal IGENIS tudunk hatni a betegségünkre.
Ezt nem a Kiskegyed Ezo rovatában olvastam, hanem a könyvben szépen le van írva.
Lényeg, foglald el magad, éld az életed! NE vádold magad! Édesapám a 13-ik kemóját kapja. Nem fogok hazudni, nem mindig egyszerű de az ő szavaival "rájöttem, hogy bármit ki lehet bírni, ha igazán akarja az ember."
Hajrá, küzdj, én tudom hogy odab@aszol a ráknak úgy, ahogy kell!
Legjobbakat kívánom neked, és szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!