Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sclerosis multiplex lenne?...

Sclerosis multiplex lenne? Drog utóhatás?

Figyelt kérdés
Kezdjük az elejéről! Elég bünös életet éltem régebben, aminek lettek következményei. Egyik nap elmentem bulizni és megittam 3dl vodkát ettem 1db ecstasy-t és szívtam egy kis amfetamint. Nem vetettem meg a gyorskajákat sem, szinte csak azokon éltem. Miután vége lett a bulinak lefeküdtem aludni és összese 5 órát aludtam (ez normális is ilyenkor szerintem) majd másnaptol lefekvésnél megint csak 5 órát tudtam aludni (ez már furq volt) 3. Nap is szintén 5 órát aludtam nem tudtam egyszerűen többet, viszont elkezdtem érezni hogy a pulzusom is erősebb lett majd ezt követte nagy fokú szorongás, ez tartott spkb 10-15 napig ez idő alatt viszont mind a 2 kezem szurkált az ujj hajlatoknál és a tenyér részen hol intenzívebben hol gyengébben de volt hogy csak viszketett, közben ugye folyamatos volt az erős pulzus amit ha sok vizet ittam valamivel jobb lett (amugy a szám is folyamat ki volt száradva) elkezdtem magnéziumot és halolajat szedni mellette nem drogoztam többé, a kéztüneteim és a pulzusom is szépen lassan fixálódott viszont amég ez tartott valahogy jobban fáztam a kelleténél és végtegjeim is jegesek voltak kb. Majd egyik nap elmentem valahova és futnom kellett 30m-t de nem volt nálam víz és hirtelen elkezdett a szivem egyre jobban verni még miután leültem akkor is és a látásom is vibrált, gyors beroantam boltba venni vizet utána jobban is lettem (vicces mert amég gyorsan vert melegem volt majd utána nagyon fáztam) ezután kezdtem felépülni teljesen és mára már jol vagyok leszámítva azt hogy mielött aludnék el és nem megy ha kinyitom a szemem 1-2-3 mp-ig vibrál a látásom ez a mai napig tart majd megszünik és néha a hüvelyk ujjam begyét mintha cirógatnák de az is elmúlik. A látásom romlását pedig 2 éve vettem észre és -0,75 -1,25 a szemem. Ne drogozzatok soha már én se teszem!

2019. márc. 14. 21:11
 1/7 A kérdező kommentje:
22/F
2019. márc. 14. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Drog utóhatás/elvonási tünetek. Ezek eltarthatnak 6-36 (!!!) hónapig is. Ha tiszta maradsz, idővel el fognak múlni. A szemromlás valszeg nem, de ilyen a nem drogozóknak is van.
2019. márc. 14. 21:16
 3/7 anonim válasza:
100%
Semmiképp sem sclerosis multiplex, az egy autoimmun betegség az idegrendszered ellen. Valószínűleg csak a drog utóhatása. Ha nem javul mindenképp keress fel egy orvost, hogy megvizsgáljon!
2019. márc. 14. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:
A kéz szúrkálásból/viszketésből asszociáltam erre, meg a látásromlásból. Január 10.-én volt ez az ominózus este. Lehet magnézium és vitaminhiány együttes kombója amit az amfetamin hirtelen kivont (azt a kis maradékot is) lenne a ludas? Elektrolizis háztartás felborulás? A székletem se volt túl hétköznapi mondjuk azalatt az idő alatt. Sok drogos “haverom” van (sajnos csak az..) akikkel semmi ilyen se történt még.
2019. márc. 14. 22:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az intelmeket/információkat, helyesen táplálkozok azóta (ahogy tudok), és szerintem ez a toxinok által generált ideiglenes neuropátia lehetett (remélem). Bárcsak ilyen emberek vennének körül amilyenek ti vagytok! Megy a zöld kezecske mindenkinek!
2019. márc. 15. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem sclerosis, hanem a drog megzavarta az idegrendszered. Sok ilyet olvastam már. Most annyit tudsz tenni, hogy iszol citromfű teát, és szedsz szerves magnéziumot erős B vitaminnal. B12 vitamint is szedhetsz.
2019. márc. 18. 00:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezek megvannak, járulékos tünetként a jobb kezemen lévő hüvelykujjam néha bizsereg
2019. márc. 18. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!