Sclerosis multiplexet sehogy nem lehet gyógyítani?
19 éves vagyok,és 5 éve meg vagyok áldva ezzel a csodával..Tünetmentes voltam egyébként,de csak mostanáig. Mostmár állandó a zsibbadás,a fáradtság,a szédülés...A zsibbadásra a szteroid már nem használ..Pénteken megyek mr leletért,és utána majd kaphatok időpontot a dokimhoz,mert mondta,hogy azután jelentkezzek be hozzá,ha megvan a nyaki mr..
Nem hiszem el,hogy ebből nem lehet meggyógyulni. Nincs tapasztalatotok? Őssejtterápia,plazmacsere,AKÁRMI? Nem akarom ezt,nem akarok lebénulni,nem akarok beteg lenni. Annyi b vitamint eszem,hogy már 99% b vitamin,és 1% ember vagyok. Viccet félretéve,kétségbe vagyok esve,egy hónapja folyamatosan zsibbad mindkét kezem,a Medrol már nem segített,nem tudom mit fog mondani a doki. Az iskolában is kinéznek emiatt (most érettségizek majd),hogy ilyen nincs hogy nem érzem,meg hogy zsibbad..Voltam akupresszúrás kezelésen,néztem már mindent,de semmi nem segít. Nagyon elkeserít akkora szerencsétlenségnek és tehernek érzem magam. Kérlek ha van bármi ötletetek,elérhetőségetek,akármi,segítsetek,a világ másik végére is elmegyek ha kell..Hálásan köszönöm
Ismereteim és tapasztalatom szerint gyógyítani nem lehet, de teljesen tünetmentessé tenni igen. Családban mi is érintettek vagyunk, de az első diagnózis óta, ami kb 6 éve történt, rövid gyógyszeres kezelés után azt teljesen kiiktatva, kizárólag a táplálkozásra és az életmód többi aspektusára koncentrálva teljes felépülés (és több) történt. Azóta pl két pici gyermekünk is van (az anyukájuk az SM-es).
Táplálkozásról és életmódról sokat tanulhatsz a következőket keresve:
- Terry Wahls MD (kerekesszékből állt fel progresszív SM-et fordított vissza)
- Dr George Jelinek, overcomingms.org (teljesen más úton, de szintén teljes életet élő SM-es orvos)
- autoimmun protokoll (erről magyar nyelven is sok információt találni, a lényege minden allergén elhagyása az étrendből és a szükséges mikrotápanyagok és vitaminok biztosítása a szervezet számára)
Ha tenni akarsz magadért, ezek jó első lépesek és ha kitartó vagy, rendbe fogsz jönni!
Írd be a google keresőbe:biológiai terápia sclerosis multiplex.Olvass el végig mindent.
Létezik egy biológiai terápia már jó pár éve.Addig kell menni, orvostól orvosig, és kérni, míg egy orvos nem fog erre küldeni.Persze ha lehet neked adni.
A férjemnek is autoimmun betegsége van már 16 éve.Gyakorlatilag hasonló mint a tied, csak neki az ízületeit támadta meg az immunrendszere.
5 éve kapja ezt a biológiai terápiát, azóta teljesen jól van.Már nem bírta a mája a Medrolt,és egyéb gyógyszereket.Azóta semmit nem szed, ugyanúgy dolgozik.
De a 7.orvos volt, aki elrendelte neki.Orvostól orvosig mentünk, mire megtaláltuk azt, aki törődik a bajával.Keress interneten orvost, aki ezzel kezel, hívd fel.Megér egy találkozót, hátha.
Amúgy hol laksz?Melyik megye?
Az SM-et nem lehet gyógyítani, ha tünetek és az autoimmun folyamat végleges leállítására gondolsz. Nem tudják mi okozza, ezért csak tippelnek hátha segít.
Biológiai terápiák se gyógyítanak meg a betegségből - valamennyit segíthetnek vagy nem segítenek (mindenkinél más és más az eredmény rengetegféle mellékhatásokkal pl. átmeneti vagy végleges teljes járóképtelenség).
A medrol hasznos szer, ne azonnal várj hatást, hanem pár hét-pár hónap kell a hatásához. Ezt a kezelőorvosoddal beszéld meg.
A medrol csak megállítja a romlást okozó gyulladás mögötti autoimmun folyamatot, ha szerencséd van (többnyire sikeresen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!