A páromnak 5éve szklerozis multiplexet diagnosztizáltak. Van esély hogy jó állapotban marad? Sportol, egészségesen él
En a helyetekben utana olvasnek a CBD olajnak. Azt irjak ilyen betegsegekben csodakra kepes. En is fogyasztottam, semmi bajom nem volt tole. :)
Szerintem orvossal kellene konzultalni a csalad ugyben. Az sem mindegy, hogy te a no vagy a ferfi vagy. Ha a no, akkor en nem vallalnek gyereket, mert egy nonek nagyobb szerepe van a gyerek eleteben. Egy apa nelkulozhetobb ugy gondolom. Sajat csaladom alapjan mondom ezt. Ha a ferjed az, akkor lehet szo rola, de akkor is abban az esetben, ha nem 5-10 even belul kerul sor erre az allapotra.
12 év hosszabbnak számít?
Egyáltalán nem törvényszerű a kerekesszék.
Milyen típusú sub volt? Ez is számít.
Férfi, vagy nő?
Egyébként meg minden lehet.
Az is hogy holnap feltalálja valaki a gyógyszert.
Kitartás. És türelem.
20 évnél régebben diagnosztizálva az SM-em.
Törvényszerű a rokkantkocsi szerintem-
Ezt látom betegtársaimnál is.
Nekem nincs rokkantkocsim, de nem is megyek sehova.
Többnyire akkor adnak ilyet, ha dolgozni fogsz járni vele.
(Nekem ezt mondta a kezelőorvosom)
Előző vagyok.
Egy lábszártörés után nemrég lett egy kerekesszékem.
Igyekszem elkerülni a törlést, nem mindig sikerül.
(Ne teljes lebénulásra számíts, az nem jön egyszerűen - mozgási - érzékelési kiesések viszont várhatóak. A perisztaltika lebénulása szoruláshoz vezet, az izommerevség vizeletindítási nehézségekhez. Sok izom van ami akár ideiglenesen is lebénulhat és ha mázlitok van szteroid után visszagyógyul)
Gyógytorna segíthet
Elnézést kérek a hibákért, sajnos ez is a szklerózis miatt van, hogy keverem illetve megfordítom szavakon belül a betűket. Pedig igyekszem figyelni,de úgy látszik, most ez nem nagyon sikerült.
Ha van kérdésed, nyugodtan keress meg privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!