Bal kar zsibbadása éjjel, mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Éjszakánként arra ébredek sokszor, hogy az egész bal karom zsibbad, pedig nem is fekszek rajta. Jellemzően háton fekve kezd zsibbadni, de a minap a jobb oldalamon fekve is jelentkezett.
Napközben nincs ilyen zsibbadás. 40 éves nő vagyok egyébkènt, nem dohànyzom, nincs túlsúlyom (na jó...2-3 kg:), és figyelek az étkezés minőségére is.
Valakinek volt esetleg hasonló? Olvastam hogy a teniszkönyök kezdődik hasonlóan. Gondolom annak azért nappal is vannak tünetei, nem?
2-3 hónapja kezdődött amúgy a dolog, de most már egyre sűrűbben fordul elő.
2019. márc. 6. 22:17
1/3 anonim válasza:
Vérnyomásod rendben van? Esetleg nézd meg, hogy a két oldalon mennyire eltérő a vérnyomásod (egyszer mérd meg a jobb kezeden egyszer a balon) amikor nagyon zsibbad /feltehetően amikor az orvosnál vagy nem fog nagyon zsibbadni/. Majd ezzel az eredménnyel menj el orvoshoz elég gyorsan.
2/3 anonim válasza:
Problmás a hatos nyakcsigolya, a jutubon megtalálod, hogy kell kioldani. Nem jó a nyaktámaszod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nyakcsigolyára nem is gondoltam, megnézem, köszi!
Vérnyomásom 1-2 havonta szoktam mérni, csak a bal karomnál, és mindig 100/60. max 105.:) de megnézem akkor 1x a jobb karomban is.
2019. márc. 7. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!