Éjszakai/reggeli/ébredés utáni erős derék fajas?
Sziasztok !
Néhány honapja tapasztaltam azt hogy minden áldott reggel irtózatos derék fájdalommal kelek , mostanra már a labfejem is faj ...
Éjjel kb 5-6 alkalommal felkelek amikor valtoztatnek az alvási poziciomon, de a fájdalom felébreszt! Alig bírok mozogni !
Ha éjjel kimegyek a mosdoba akkor meg a labfejemben is érzem a fájdalmat !
Reggeli ébredés után kb 30 percen belül elmúlik minden fájdalom mintha bejaratodnek vagy nem is tudom !
De nagyon zavaró !
Nagyon jó minőségű ágyunk van, tehát a matracot mint okot kizarom!
A tesztreszek elalvasat is kizarom hiszen ez minden áldott nap így van !
Nem tudom esetleg van valami tippetek mi lehet ?
A nap hatra levő részében nincs panaszom ! De zavar hogy éjjel elég sokszor felkelek a fajdalomra ... ahányszor csak meg mozdulok !
Milyen dokihoz menjek ezzel ?
Köszönöm a válaszokat előre is !
Köszönöm a válaszod !
Igen tudom, hogy csak tippetek lehet , de hátha valaki volt már így , tapasztalt ilyet ... és esetleg leírná a saját történetet !
Mindenképp elmegyek házi dokihoz , mert mostmár a pihenesem minőségének a romlásáról is szó van !
Már nagyon rég nem keltem igazán kipihenten mosolyogva !
Sziasztok !
Köszönöm a valaszaitokat ! Mindenki válasza hasznos számomra, ment a zöld kéz !
Koromat tekintve 30 éves vagyok !
A matracot azért is merem kizárni mert amióta fennáll a problémám 2 másik helyen is aludtam (egyik a saját házunk vendég szobája ) másik pedig vendégségben , és mindkét helyen sajnos ugyan olyan rémes ejszakam volt :(
Ami azt illeti már amikor lefekszem mondjuk tévézni már akkor elkezdem érezni ! Sehogy sem jó ! Ha a hátamon fekszem faj ha elfordulok oldalra pár perc után faj ....
És ugye mostmár tényleg az éjszakai pihenesem kárára megy ez az egész !
Köszönöm meg egyszer a válaszokat ! Utána fogok járni mindenképp !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!