Elviselhetetlenül fájt ma a torkom, plusz nagyon büdös, mintha rohadna, mi lehet?
Figyelt kérdés
Nem a szájhihiéniával van baj, mintha nagyon gyulladt lenne...2019. febr. 28. 15:13
1/4 anonim válasza:
2 napja nekem is nagyon fájt, 3-szor gargalizáltam aznap sós vízzel és másnap reggel, délutánra már elmúlt a fájdalom.
2/4 anonim válasza:
Persze ha nem múlik a sós vízre, akkor menj el orvoshoz, mert lehet gennyes mandulagyulladás, tüszős is. A mandulakő szokott büdös lenni, de olyankor nem fáj a torkod.
3/4 anonim válasza:
Kellemetlen szag esetén általában gennyes mandulagyulladásról van szó. Erre antibiotikum kell!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni, ma annyira rosszul voltam, hogy menni alig tudtam, de a szüleimet nem érdekelte, ugyanúgy el vpltam zavarva suliba és még én vagyok a rossz, mert ki mertem szólni, hogy rosszul vagyok. Vettem Strepsilset, de az a szag, katasztrofális
2019. febr. 28. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!