Elviselhetetlenül, de legalább nagyon büdös spray/folyadék?
A teafaolaj igen erős szagú és büdös. :D Barátom már ha belép a lakásba már undorral szitkozódik, hogy megint használtam. :D Kb 900-1000 Ft drogériában. Kis vattára, szövetre is lehet tenni, sokáig benne marad a szag.. De spray flakonba vízzel kiverve is fújhatod. Mellesleg fertőtlenít is. :D
Na jó, én tényleg utálom a szagát, de biztos van ennél büdösebb szer is. Én csak ezt tudtam hirtelen ajánlani tapasztalatom alapján. :)
Akkor jól bírja az orrod, itt a család nem bírja a szagát, és igazából én sem.
Bár direktbe "elviselhetetlen bűzként" tény, hogy lehet találni sokkal büdösebbet, ez inkább amolyan ligtosabb büdös. :D
Azt úgy se tudsz szerezni...
Szerintem a legbüdösebb a merkaptán...ezzel szagosítják a gázt.
Pár éve a kommandósok használták egy pesti bérházban,kamu gázömlést szimulálva kiürítették a házat,egy bűnözői csoportot kerestek...
Én rá 2 napra jártam ott,és akkor is szinte elviselhetetlen volt a szaga a lépcsőházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!