Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez a daganat...

Szerintetek ez a daganat okozhat áttétet? Illetve mennyi az esélye.

Figyelt kérdés

Apám tüdejében daganat van és pár nap múlva fog vissza menni az orvosokhoz hogy megnézzék a daganat pontos elhelyezkedését illetve hogy van-e valahol áttét.

A torkát (nyelőcső meg ilyenek) már megnézték és ott nincs semmi. És egy orvos ismerösőm azt mondta hogy nembiztos hogy van máshol mert ha a tüdejében van a daganat akkor legkönnyebben a hozzá közeli szervre tudja átadni. Így például a torokban lévő (pl.:nyelőcső,garat,gége stb..). És ha ott nincs áttét az egy jó jel.

Szerintetek??

2019. febr. 24. 20:49
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Azért azt tudod, hogy az ő döntése hol vizsgálják tovább. Az orvosoknak nem a saját életük a tét.
2019. márc. 15. 12:39
 32/42 anonim ***** válasza:
Megjegyzem a kezelőorvos aznap megkapja a ct képet. Vajon mire kell várni 10 napig? Engem is műtöttek tüdővel. Az orvosom azobnal hívott ahogy látta mi van. Nem értelek titeket. Persze ha nem számít mi lesz akkor lehet várni a végtelenségig.
2019. márc. 15. 12:41
 33/42 anonim ***** válasza:
#32 Talán arra kell várni, hogy radiológus elemezze a CD-t. Ne az onkológus, tüdőgyógyász, mert nem az ő feladatuk!!! Amúgy ha privát készül a CT 3 nap a lelet, de jobb helyeken már rögtön kielemzik, ha TB-re akkor bizony minimum egy hét! A Kékgolyót meg hagyjuk, valószínűleg Debrecenben is vannak onkológusok, sugár, kemoterápia, esetleg még sebész is. S főleg egy egységes protokoll az onkológusnak, hogyan kell eljárnia az adott daganatnál!
2019. márc. 15. 14:21
 34/42 anonim ***** válasza:
Én is kapok minden nap feladatot a munkahelyen, nem jelenti azt, hogy mindet azonnal meg is tudom nézni vagy esetleg kielemezni. Az nem 1-2 perc, mert elég sok múlik azon, hogy mit talál illetve nem talál
2019. márc. 15. 14:46
 35/42 A kérdező kommentje:
Reméljük nem lesz áttét. Majd írok ha megtudjuk az eredményét. Már napról napra egyre jobban félek is meg várom is hogy megtudjam. Félek hogy lesz áttét de remélem hogy nem.
2019. márc. 15. 23:15
 36/42 A kérdező kommentje:

Egyébként mostanában sokkal fáradékonyabb. Úgy értem hogy hamarabb megy el aludni meg ilyenek. És olyan szomorkás. Szerintetek ez mitől lehet??

Vagy pedig sejthet valamit? Most már egy kicsit mégjobban aggódóm. Bárcsak már tudnám az eredményt.

2019. márc. 16. 23:42
 37/42 anonim ***** válasza:
Szia! Lett már eredmény? Remélem minden jó.
2019. márc. 20. 19:54
 38/42 anonim ***** válasza:
Fáradékony nem csak attól lehet, lehet az idegeskedéstől, időjárás változástól (tavaszi fáradság)
2019. márc. 20. 20:05
 39/42 A kérdező kommentje:

Márcsak 1-2 nap és megvan az eredmény.

Majd akkor írok

2019. márc. 21. 21:47
 40/42 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam le. Elvileg csütörtökig meglesz az eredmény.
2019. márc. 25. 06:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!