Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A vese daganat ugye okozhat...

A vese daganat ugye okozhat áttétet az agyba? Eléggé aggódó típus vagyok és lehet kifogtok nevetni! Részletek lennt!

Figyelt kérdés
4-5 hónapja meséltem be magamnak,hogy agydaganatom van és tüneteket akkor is és most is tudok produkálni! 4 hónapja volt egy hasi ultrahangom ami semmit nem mutatott ki! Most attól félek,hogy vese daganatom van agyi áttéttel! De ha vesedaganatom van akkor azt 4 hónapja látniuk kellett volna az ultrahangon nem? Mert a vesedaganat sokáig csak nő és tüneteket sem okoz nem? Ha lehet ne nagyon nevessetek ki és ha tudtok értelmesen válaszolni akkor lécci! Még csak 18 éves vagyok!
2010. márc. 23. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, mért olyan fontos az agydaganat? Ha a daganat áttétet képez, akkor lényegében mind1 hova, önmagában a jelenség jelentősen csökkenti a túlélés esélyét, nem kell annak agyba menni.

Egyébként 18 évesen nem jellemző a rák, és igen, ultrahangon illet volna meglátniuk.

Az, hogy a tüneteket tudsz produkálni, semmit nem jelent, simán felisemri magán az ember a rák, ebola, sugárfertőzés stb tüneteit (akár egyszerre is:D). Ezt belemagyarázásnak hívjuk.

Nemcsak vese daganat, egyik se okoz sokáig tünetet, ezért olyan halálos betegség.

2010. márc. 23. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a butaságot! Túlzásba viszed a hipochondriát! Az is előfordulhat, hogy tényleg megbetegszel, ha ezt az érzést táplálod állandóan magadban. /vonzás törvénye!/
2010. márc. 23. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a 4 hónappal ezelőtt hasi ultrahang nagy valószínűséggel kimutatta volna a vesedaganatot? És köszönöm a válaszodat!
2010. márc. 23. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan fokú ami tüneteket okoz már (márpedig neked elvileg voltak/vannak tüneteid), akkor azt 100%, hogy látta volna.
2010. márc. 23. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha a tünetem most alakult ki akkoris már a hasi ultrahang ezekszerint már kimutatta volna ? Bocsi eléggé értelmetlen vagyok!:$
2010. márc. 23. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen daganatod, hipochonder vagy, de nagyon.
2010. márc. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!