A vese daganat ugye okozhat áttétet az agyba? Eléggé aggódó típus vagyok és lehet kifogtok nevetni! Részletek lennt!
Figyelt kérdés
4-5 hónapja meséltem be magamnak,hogy agydaganatom van és tüneteket akkor is és most is tudok produkálni! 4 hónapja volt egy hasi ultrahangom ami semmit nem mutatott ki! Most attól félek,hogy vese daganatom van agyi áttéttel! De ha vesedaganatom van akkor azt 4 hónapja látniuk kellett volna az ultrahangon nem? Mert a vesedaganat sokáig csak nő és tüneteket sem okoz nem? Ha lehet ne nagyon nevessetek ki és ha tudtok értelmesen válaszolni akkor lécci! Még csak 18 éves vagyok!2010. márc. 23. 13:52
1/6 anonim válasza:
Hmm, mért olyan fontos az agydaganat? Ha a daganat áttétet képez, akkor lényegében mind1 hova, önmagában a jelenség jelentősen csökkenti a túlélés esélyét, nem kell annak agyba menni.
Egyébként 18 évesen nem jellemző a rák, és igen, ultrahangon illet volna meglátniuk.
Az, hogy a tüneteket tudsz produkálni, semmit nem jelent, simán felisemri magán az ember a rák, ebola, sugárfertőzés stb tüneteit (akár egyszerre is:D). Ezt belemagyarázásnak hívjuk.
Nemcsak vese daganat, egyik se okoz sokáig tünetet, ezért olyan halálos betegség.
2/6 anonim válasza:
Felejtsd el ezt a butaságot! Túlzásba viszed a hipochondriát! Az is előfordulhat, hogy tényleg megbetegszel, ha ezt az érzést táplálod állandóan magadban. /vonzás törvénye!/
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a 4 hónappal ezelőtt hasi ultrahang nagy valószínűséggel kimutatta volna a vesedaganatot? És köszönöm a válaszodat!
2010. márc. 23. 14:09
4/6 anonim válasza:
Ha olyan fokú ami tüneteket okoz már (márpedig neked elvileg voltak/vannak tüneteid), akkor azt 100%, hogy látta volna.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha a tünetem most alakult ki akkoris már a hasi ultrahang ezekszerint már kimutatta volna ? Bocsi eléggé értelmetlen vagyok!:$
2010. márc. 23. 14:44
6/6 anonim válasza:
Nincs semmilyen daganatod, hipochonder vagy, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!