Szerintetek ez a daganat okozhat áttétet? Illetve mennyi az esélye.
Apám tüdejében daganat van és pár nap múlva fog vissza menni az orvosokhoz hogy megnézzék a daganat pontos elhelyezkedését illetve hogy van-e valahol áttét.
A torkát (nyelőcső meg ilyenek) már megnézték és ott nincs semmi. És egy orvos ismerösőm azt mondta hogy nembiztos hogy van máshol mert ha a tüdejében van a daganat akkor legkönnyebben a hozzá közeli szervre tudja átadni. Így például a torokban lévő (pl.:nyelőcső,garat,gége stb..). És ha ott nincs áttét az egy jó jel.
Szerintetek??
Minden benne van a pakliban, de majd a CT megadja a választ.
Ha idejében kezdődik a gyógykezelés, jó esély van a gyógyulásra.
Az a gond hogy már tavasszal elkezdödött de ott cssk azt hitték hogy bordatörés.
Most ősszel lehetett látni hogy nőt és már akkora mint egy cseresznye
Semmi tünete nincs/nem is volt.
Csak a szokásos köhögés (cigizett)
Én úgy gondolom, hogy jók az esélyei az Apunak. Láttam olyan tüdőrákot, hogy kitöltötte a fél tüdőt!
Ha fél éve még nem volt egyértelmű a röntgenen, akkor szerintem még időben vagytok, akár műtét lesz, akár kemoterápia. Vagy mindkettő. (Vagy sugárkezelés.)
Én is nagyon remélem hogy nem lesz.
Mindennap ezért imádkozok már ősz óta miatta megtudtam.
Az orvosok állítása szerint ha nincs áttét akkor megműtik és meggyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!