Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a kisfiammal valaki...

Mi lehet a kisfiammal valaki segítsen?

Figyelt kérdés
A mai napon fájlalta a hasát de vittem oviba mert volt már így máskor is és kiderült kakilnia kellet. Most viszont hívták hogy hőemelkedés és hasfájása van. Érte mentem és hányt de olyan barnásat. Reggel ivott kakaót de nem tudom attól lenne vagy epét hányt volna. Nem rég elkapta a hanyos vírust most megint elkapta volna vagy más miatt hányt volna? Mivel anyaként emetofobiam van nagyon rettegek hogy én is elkapom. Amikor volt neki ez a hányás hasmenés akkor nem kaptam el. Ugye most sem fogom? Tudom nagyon szégyen de sajnos nem tudok vele mit kezdeni kaptam gyógyszert de nem rég óta szedem
2019. febr. 22. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most szard le az emetofobiád, és vidd azonnal a gyereket az orvoshoz. De szerintem ezt nem olyan bonyolult kigondolni, magad is megtehetted volna.
2019. febr. 22. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Most lesz rendelés
2019. febr. 22. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Mossatok gyakran kezet, és fertőtleníts mindent a wc-ben és a fürdőszobában. Így talán nem kapod el. A kisfiút meg majd megnézi a gyerekorvos, arra úgysem tudunk most más okosságot kitalálni látatlanban.
2019. febr. 22. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Már "jól" van. Énekel meg minden. Lehet gyomorrontása volt?
2019. febr. 22. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Vírus is lehet, vakbélgyulladás is, jobb ha orvoshoz viszed, hogy megnézze.
2019. febr. 22. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál, vírus. Mostmár rettegek hogy én is elkapom Nagyon félek.
2019. febr. 22. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!