Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki segítsen. Mi ez? Betegség?

Valaki segítsen. Mi ez? Betegség?

Figyelt kérdés

Néhány hete kezdődött...szédülök, fáj a fejem, a bordáim alatt valamint szédülés közben elsötétül előttem a kép. Szokott olyan is lenni hogy ha elindulok akkor elsötétül előttem a kép dőlök oldalra és elkezd zsibbadni a fejemtől lefelé a lábamig az összes testrészem. Ma pl 5 percenként szédültem...van valakinek ötlete hogy mi lehet ez? A válaszokat köszönöm

17L

2018. aug. 13. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Mindenképpen menj vele előszőr a saját, utána neorológushoz, ha a saját semmit nem talál.

Szerintem ez nem normális..

2018. aug. 13. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el holnap a háziorvoshoz, vagy még ma ha délután rendel. Vérnyomásod nem nagyon alacsony?
2018. aug. 13. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam házi orvosnál de szerinte front vagy migrén miatt van :/
2018. aug. 13. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Reggel volt 103/60 89 és ez már lassan 2-3 hete tart
2018. aug. 13. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Igyál több vizet és mozogj eleget. Azért egy neurológiai vizsgálatra elküldhetne a háziorvosod, vagy ha teheted menj el magánúton.
2018. aug. 13. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen! Ment a zöld ujjacska!
2018. aug. 13. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Simán lehet a melegtől.

A 37 fokban én is inkább csak ücsörögtem, mert 100 méter után azt hittem, összeesek. :(

Amióta lehűlt kissé a levegő (most 28 fok körül van) minden teljesen oké.

2018. aug. 14. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!