Lehetek anorexiás?
"teákat ír fel! " - azokat nem kell felírni.
A tea max egy segítség lehet, nem egy csodaszer, amit megiszol és meggyógyulsz.
Azon kívül, hogy teákat ajánl, csinál rendes terápiát?
"Lehetek anorexiás?
Nagyon kevesett eszek nem szeretek enni ... 180cm magad vagyok 63kg jó ez egy kicsit sok ... nincs gondom ezzel ... Utoljára mentem ell ehez az orvoshoz mert semmit csinál csak teákat ír fel! ... azt mondja 3 hét múlva megint menjek vissza ha nem javul 3x-or voltam nála már többször nem megyek ell nem érdekel az egész nem tudom mi mást csinálhatnék.Mindet próbáltam most is kuraztattom magam hogy nem eszek sokat de szerintem ez se fog segíteni! Próbáltam megölni magam mert nem bírom annyira fáj és rossz"
- Igen, lehetsz anorexiás.
- Egyáltalán nem sok, sőt, 70 kiló lenne az ideális súlyod!
- Nincs gondod, aha... Azért írsz ki róla kérdést ide és rugózol az egészen már öt hete... De igen, gondod van!
- Ha abbahagyod az orvoshoz járást, mielőtt maga az orvos mondaná, hogy most már nem kell többet visszamenned, akkor nem hagyod, hogy segítsen. Ahhoz, hogy jól tudjon segíteni, látnia kell az egész folyamatot, hogy milyen kezelés hogyan hat rád, ehhez viszont az kell, hogy mindig visszamenj, ha nincs javulás, ne hagyd abba a kezeléssorozatot a kellős közepén.
- De igen, érdekel az egész, ezért írogatsz ide is már öt hete. De ez így van jól, persze, hogy érdekeljen a saját egészséged! Csak ne mondd, hogy nem érdekel.
- Ha eleve úgy állsz hozzá bármihez, hogy "ez se fog segíteni", azzal te magad akadályozod, hogy segíthessen, bármiről legyen is szó.
- Próbáltad megölni magad, mégis azt mondod, hogy nincs gond, meg hogy nem érdekel... Ebből is látszik, hogy igenis van gond, igenis lelki a gond, tehát igenis lehetsz anorexiás.
Ne haragudj, de ne háziorvoshoz és gasztroenterológushoz menj, hanem inkább egy pszichiáterhez. Most vagy 15 éves vagy, vagy annyira odavagy hogy összevissza írsz, vagy tényleg nincs nálad valami agyilag rendben.
"Nem gondolom azt hogy dagat vagyok 180cm magad vagyok 63kg jó ez egy kicsit sok de vékony vagyok" Most akkor nem gondolod, hogy dagadt vagy, de ez egy kicsit sok, de vékony vagy. Magad sem tudod mivan.. Nem láttalak és kár is lenne így megállapítani, hogy ez a súly neked ideális e vagy sem. Az értékek lósz*rt sem érnek. Az én súlyomra azt írja normális, kicsit a túlsúly felé mutat. Hát rajtam van pedig túlsúly, nem vagyok dagadt, de a normálistól eltérek, inkább ilyen husis vagyok. És mégis a normálisba sorol be. Ez mind hazugság. Ha neked megfelel a súlyod akkor nincsen vele semmi gond. Ha tovább nem fogysz és nem koplalsz. Most akkor hányni is szoktál? Nem vagy te inkább bulémiás? Hánytatod is magad? Semmi bajod nincs, ez mind a fejedből jön. Pszichiáterhez menj el és semmiféle gyógytea nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!