Lehetek anorexiás?
Ne aggódj, ez nem anorexia. Én voltam anorexiás a gimiben és tavaly. 17 voltam, akkor már túl voltam rég az első anorexián, fruktózérzékenységem akkor jött ki. Miután dagnosztizáltak vele, elkezdtem pocslkul lenni, állandóan ment a hasam és fájt, emellett lefogytam.mNem láttam magam kövérnek, nem is akartam tovább fogyni.
A gasztroenterológust bizonyos időközönként látogattuk; a terheléses vizsgálat után amikor először mentünk és ezt látta rajtam, rögtön beközölte, hogy ez anorexia; szerinte az anorexia amiből addigra kigyógyultam, visszajött és javasolta, hogy, ha ez továb romlik, keresüsnk fel pszichiátert.
Kiderült, utána mi volt a gond, de nem anorexia volt.
Egy a lényeg, ha valaki elkezd fogyni azt gyakran lés tévesen mondják, gondolják anorexiásnak.
"nem jön ell velem orvoshoz mert nem akarja égetni velem magát nem tudom mi mást tehetnék egyedül"
Egyedül is mehetsz orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!