Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon rossz micsináljak?

Nagyon rossz micsináljak?

Figyelt kérdés

Már egy jo ideje félek mindentől de tényleg mindentől.

Ha kell menyek valahova már előre félek hogy rosszul leszek lehet az bolt,nagy áruház vagy bármi.Nemtudom mitől van..állandoan ideges leszek mintha börtönbe kellene menjek..már nagyon belém rögzült ez amikor van valami testi tünetem gyomor szoritás,szédülés,ájulás érzés akkor már le is izzadok és legszivesebben elfutnék a helyszinről is.Van amikor itthon is elkap..iszonyatosan félek valamit vagy van amikor attol hogy össze esek és meghalok mert olyan tüneteket érzek.

Vérnyomásom jo,keveset eszek és iszom..ha nem muszály nem megyek ki a házbol..ha vásárolni megyek akkor se egyedül..de kisérettel is rossz.

Lehet valami szervi baj? Van amikor üzletbe csak igy pakk egy perc alatt elmulik minden de van amikor nem teljesen.

Pszichés az egész ?? 21/F..doktorhoz meg nem mertem elmenni mert nemtudom nyugodtan kivárni a sort..rosszul leszek ha kell várnom valahol

2019. febr. 6. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez 100% hogy lelki eredetű. Pszichológus, illetve pszichiáter segítségét kellene kérned!
2019. febr. 6. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Erős szorongás, pánik szerű tünetekkel. Mindenképp fel kellene keresned egy orvost.
2019. febr. 6. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokszor van olyan rossz elöérzetem/rossz kozérzetem is..
2019. febr. 6. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert szorongsz. Erre terápia és esetleg gyógyszer is kell.
2019. febr. 7. 06:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezen pszichiáter tud segíteni. Háziorvos adhat beutalót, sztkban van mindenhol, így fizetni sem kell. Kérsz időpontot, és biztos tud mondani valami bíztatóz. Így a leírás alapján szervi bajod nincs, de a sok szorongástól simán kialakulhat. Vigyázz magadra!
2019. febr. 7. 07:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz..már annyira belem rögzült hogy egésznap csak ez jár az agyamba és csak idegeskedek..nemtudom el engedni magam..
2019. febr. 7. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!