Ezérr hívhatok mentőt mit tegyek? Ugy érzem komoly baj lehet belőle
Sziasztok
Szóval a helyzet otthontol nagy messze vagyok es ilyen állpotba nembirnek 5+ órát utazni.
Szóval nemtudom kitol mitol mit kaptam el mindenki beteg de érzem hogy súlyos a helyzetem.
Itt orvos nem lát hat el mert nem a körzetim .elso 2 napba volt lázam az már nincs taknyos lettem es ra ment a fulemre ezzel megint nemtudok mit csinalni sose volt full bajom barátnőmék elintéznek annyival hogy csak akkor van baj ha nagyon fáj. Jó eddig oke de 3 nap alatt 6 órát aludtam úgy köhögök . Igen ez lenne a kérdésem ezért hívhatok e mentőt mert remegek szemem csupa vér aludni nem bìrok 12 másodpercet bírok ki köhogés nélkul már véreset köpök tőle. Én csak orvosi ellátásban szeretnék részesedi de már az ugyeletre se birnék be menni szerintem. A fulemmel torzabbul hallok nem faj csak erzem hogy valami van vele (mintha 7méter viz alatt lennek).
Na szóval sajnálom hogy ez az egesz nagyon ossze csapott lett de tenyleg nem birom mindig ockodtam a korhaztol de most sajat magam mennek be.
Szia utolso.
Elkezdtem szedni baratnom antibiotikumját amit elvileg neki irtak fel csak maradt 5db aztan ra 2 napra utazoképessé váltam es haza jottem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!