Mi lehet? Aggódnom kéne? Komoly? Mit javasoltok ellene?
Figyelt kérdés
Kb fél éve van intenzivebben bedugulva az orrom. most voltam mar vele nemrég orvosnál elkuldott ful orr gegeszetre de idopontom oda csak 2019.01.09re van... a lényeg hogy ha belenézek az orrlyukaimba akkor a jobb oldalon is és a bal oldalon is látok egy rózsaszines dudor ami nem tudom mi.. félek hogy komoly... az orvosom jujjgatott meg valami hiperizét mondott de nem értettem egy szót sem.2018. dec. 23. 23:50
1/6 anonim válasza:
A dudoroktól ne ijedj meg, az nem gond.
Viszont a "hiperizét" nem tudom, mi lehet - legközelebb ha nem értesz valamit, kérdezz vissza, vagy ismételtesd meg az orvossal.
Ha meg már fél éve dugul az orrod, akkor ez a pár nap nem sok, ne aggódj.
2/6 A kérdező kommentje:
Mi lehet? Polip?
2018. dec. 25. 00:37
3/6 anonim válasza:
Lehet hyperaemiát mondott, az azt jelenti, hogy pirosas, vérrel telt.
4/6 A kérdező kommentje:
És az nagy baj?
2018. dec. 25. 23:30
6/6 A kérdező kommentje:
Van időpontom a fül orr gégészetre, milyen vizsgálatokat várhatok és milyen kezelést?
2018. dec. 26. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!