Kisagyi daganat. Mit javasoltok? 19/f
Sziasztok! Apukámnál tegnap daganatot diagnosztizáltak a kisagyban. Tudni kell, hogy nem ott kialakult hanem áttéteől beszélünk! (Két oldali tüdő és hörgő rák).
Szubjektív szempontból, vagy esetleg személyes tapasztalat szerint (bár ilyen remélem senkinek nincs és nem is lesz), mit tudnátok mondani? Túl élhető?
Pontosabb adatokat nem tudok mondani hogy mekkora stb,. Mivel a főorvos csak a telefonban tájékoztatott minket a hizsgálat eredményéről.
Köszönöm előre is a válaszokat, szép napot Miindenkinek és jó egészséget!
Valóban az áttét nem gyógyítható, csak a primer tumor kezelésével.
Mondjuk ezt nem értem, oké, hogy telefonon mondta el, de azért ezt személyesen kellene megbeszélni, talán van terápia is.
Borzasztó egyébként ez a tüdőrák, én nem tudom mi van itt, de egyre többet hallok ilyet.
Köszönöm a válaszokat. :( Végrendelete van, már a tudőráknál megírta. A tüdőbés hörgőrákra kapott chemot, és 3 hónapja be is fejezték (és itt nagyon megörült mindenki) mert a daganatok összezsugorodtak, úgy nézett ki hogy talán túléli. Viszont a kontroll ami volt, kiderült ez a kisagy áttét illetve az összezsugorodott daganatok is elkezdtek nőni.
Szerintetek ha esetlegesen megint elindítják a chamot, mennyi lehet még hátra? (Tudom persze, hogy ez sok mindentől függ, és nem olyan egyszerű amire konkrét választ lehet adni, csak megszeretné élni a diplomaosztómat ami még 3 évre van, van esélye addig élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!