Komoly gyomorfájdalmak. Mitől?
Pár hete kezdődött, nem folyamatosan van, csak hébe-hóba.
Van hogy pár napig semmi tünetem, utána pedig előjön, és órákig fáj. No-spa fortét vettem be, nem használ.
Általában olyan érzés, mintha égne a gyomrom. Most viszont olyan mintha valaki folyamatosan taposná, nyomorgatná, vagy nem tudom mihez hasonlítsam. Vacsora előtt kezdett el kicsit fájni, ahogy elkezdtem enni, egy időre megszűnt, a vége felé viszont kezdett visszajönni, ahogy abbahagytam az evést, azóta viszont már elviselhetetlenül fáj.
Leggyakrabban 2 étkezés között szokott fájni, de bármikor máskor is simán előfordul.
Nem tudom összefügg-e vele, de most böfögnöm is kellett sokat- mondjuk máskor is.
Én már gondoltam gyomorfekélyre, de nem minden tünet passzol. Mi más lehet még? Lehet hogy valami rákom van?
Mióta ez kezdődött, hányingerem is szokott lenni- bár hányás még nem volt.
Kamilla van itthon, köszi. Azt megpróbálom.
Most már egy ideje nem fájt. Pár nappal ezelőtt volt legutóbb, akkor viszont böfögtem is sokat, de egyáltalán nem savasat. Nem marta a nyelőcsövemet. Nem is volt sose refluxom egyébként, meg ilyen bajaim se.
21 éves lány vagyok, ha ez számít. Rossz szokásom viszont a túlzott evés. A másik meg, hogy gyakran csináltam/csinálok olyat, hogy nem reggelizek, hanem csak délután állok neki enni, ebédelni, ilyesmi.. Nem is szoktam éhes lenni előtte.
Arra gondoltam, lehet-e, hogy mivel olyan sokat voltam éhgyomorra, kimarta a sav a gyomorfalat? Csak tippelek. De az meg mindig fájna, nem? De nem szokott, van hogy 1 hétig semmi, aztán újra előjön, 1-2 napig fáj, aztán megint elmúlik.
Nemsoká csináltatunk vérlabort, abból kiderül ha valami gond van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!