Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Stressz miatt lehet hányingerem?

Stressz miatt lehet hányingerem?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdtem egy új munkahelyen jó munka erre vártam evek óta hogy bekerüljek!De sajnos nagyon sokat szorongok izzad a tenyerem és erős hányingerem van,ilyenkór vagy cukor vagy rágó ami talán enyhíti.És érdekes ha itthon vagyok nem nagyon van hányingerem talán ha agyalok a munkán vagy ami felidegesít!Attól félek hogy hányni fogok nem akarok de retegek ettől borzalom minden nap így dolgozni hol ott a munka jó lenne és úgy érzem megkeseríti az életem a hányinger!Mit tehetnék ez ellen?
2019. jan. 10. 22:20
 1/7 grafno ***** válasza:
Igen. Ismerősöm is mindig hány a stressztől. Nekem a hasam megy.
2019. jan. 10. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Legyen nálad mindig valami keksz, mint a várandósoknál. :)

De nem lehet, hogy az epéd vacakol? Az is lehet stressztől...

2019. jan. 10. 22:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..Mikór büfögnöm kell inkább csak csuklok vagy kettőt!
2019. jan. 10. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyit nem ér egymunkahely... Ha ennyire kicsinál, nem is neked való, hiába ácsingóztál rá már olyan régóta... Inkább menj nyugisabb helyre szerintem. A pályaválasztás nem csak arról szól, hogy mihez van kedved, hanem arról is, hogy mire vagy alkalmas (anélkül, hogy teljesen kicsinálnád magadat).
2019. jan. 10. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem is igazából a munkával van itt baj.Hanem hogy állandóan idegeskedek valamin,voltam kivizsgáláson megálapították hogy kutya bajom sincsen!Kaptam ilyen biocomos gyógynövényea stressz formulát napi 1 szem de nem igen veszem észre hogy változna os valami..
2019. jan. 10. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
De azt mondod, a munka váltja ki, mert otthon nem hánysz...
2019. jan. 11. 07:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, nálam is okoz ilyet a stressz meg az izgulás is. Pl állásinterjú, vagy szóbeli vizsga is okozott hasonlót.
2019. jan. 11. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!