Befektethetnek-e ezért a kórházba?
Nem fognak befektetni, de azért kicsit gondolkodj el azon amit írtál.
"bizonyára valamelyik taknyostól karácsonykor, mert hát ugye már 'jól voltak'."
"Nekem jelenleg iskola van, és a szakmaiban nem is tudnám behozni amit kihagyok"
Szóval a kis taknyosok rohadjanak meg, mert elkaptad tőlük a göthödet, de az, hogy te bárkinek továbbadod a suliban az rendben van...
Fertőző betegséggel nem megyünk suliba. Paraszt dolog.
Akaratod ellenére nem visznek kórházba, kivéve ha életveszélyben vagy. De a mononukleózis gyakran súlyos lefolyású betegség, bele is lehet halni és ráadásul meglehetősen fertőző, jellemzően amúgy életerős és egészséges fiatalokat támad meg.
Jó lenne másokat nem megfertőznöd és magadnak sem kockáztatni az életedet és az egészségedet. Szerintem nézz utána a neten, hogy mi is ez. Sokan természetesen otthon is kihordják lábon. De én mint anya rosszul lennék és biztosan veszekednék az iskolával, ha megtudnám, hogy a gyerekem mellett a másik fiatal mononukleózissal nem marad otthon, hanem bemegy és potenciálisan fertőz!!!
A szakmai gyakorlatodon ez a betegség megfelelő hiányzási indok, orvos igazolni fogja, téged ezért hátrány nem érhet.
"FERTŐZŐ mononucleosis-t kaptam el"
Van nem fertőző mononukleózis is? :D Ha nincs nagy bajod, milrt fognának bent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!