Lehet orrdaganatom 19 évesen?
Figyelt kérdés
Az egyik orrlyukam tobb honapja mindig be van dugulva, Neha a jobb Neha a bal oldalon. Nem szoktam taknyos lenni csak ha meg vagyok fázva de ma 2.napja kifujom az orrom és vért látok, valamint folyton slájm van a torkomon... Nemrég voltam vérvételen ami negatív volt... Kellene félnem?2018. dec. 20. 19:38
11/16 A kérdező kommentje:
És ki vették? Hogyan történt? Mit csináltak?
2018. dec. 22. 00:01
12/16 Ypszilon1980 válasza:
Nem vették ki. Akkor azt hitték felszúrással megoldható, de az nem sikerült, műtétről szó sem volt. Kb. 15 évig semmi, aztán mikor újra megnézettem akkor közölték, hogy nincs, valahogy visszafejlődött..
13/16 A kérdező kommentje:
Az a felszurás fájt?
2018. dec. 22. 10:19
14/16 Ypszilon1980 válasza:
Fájni fáj is, de el van érzéstelenítve, meg olyan rossz meg minden, de polipot nem is lehet felszúrni, szóval ott valaki nagyot hibázott, de hát gyerek voltam, mit tudtam én.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit félek de remélem semmi komoly. Apa is azy mondja semmi komoly
2018. dec. 22. 17:43
16/16 A kérdező kommentje:
Azt* legalábbis szerinte
2018. dec. 22. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!