18 évesen lehet bélràkos az ember?
14 napja elkaptam egy hányós-hasmenős vírust,1 napig hánytam meg ment a hasam, aztán 2 napig elmúlt (nem diétáztam) 2 nap múlva vissza tért. Utána elkezdtem a diétát 4 napig nem volt bajom, azt gondoltam elmúlt és mikor ettem már rendesen megint vissza jött. Most ugyan itt tartok, csak a hasmenésem tér vissza pár naponta amint elkezdek normálisabb ételeket enni (rántott hús,hasáb)
Orvosnál 2x voltam már.
Lehet bélrák ennyi idősen ha a családban nem volt ilyen és alapból egészséges vagyok?
Lehet
De annak a tünete inkább az un "ceruzaszéklet".
Ha nagyon aggódsz akkor kérj beutalot colonoscopiára. 10 perces művelet és legalább megnyugszol.
Nem kell feltétlen raknak lennie. Egy jóindulatú daganat is tud tüneteket produkálni.
Nekem volt 19 éves béldaganatos barátom. Bocs.
De kár az ördögöt a falra festeni, ha nem múlik a hasmenés jövő hét közepére, menj vissza dokihoz és kérj allergia/intoleranciavizsgalatra időpontot
De nyilván az nem egyik pillanatról a másikra jönne. Szerdán még semmi bajom, csütörtökön meg már béldaganat.
A barátodat nagyon nagyon sajnálom, valószínűleg hajlama volt vagy a családjában volt ilyen betegség.
Köszönöm a válaszodat! Ment a zöld neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!