Megnyugodhatok, hogy nem vagyok rákos?
2 hete éreztem először hogy a végbelemnél egy kis dudor van, akkor reparon kenőccsel kenegetve elmúlt, de már nyáron is észrevettem hogy nagy ritkán a wc papíron kis gombostűnyi vércsepp van, de tényleg nagyon kicsi.
Mivel ideges voltam, elmentem egy magán rendelőbe ahol megnézte az orvos a végbelemet egy anuscoppal és azt mondta kissé begyulladt, és írt fel aranyérre egy kúpot.
De mivel továbbra is fájt, elmentem a körzeti orvosomhoz aki felnyúlt a végbelembe és megtapintotta hogy vannak apró kis aranyeres göbök.
A kérdésem az hogy elképzelhető hogy tévedtek és azok a kis göbök nem aranyeres csomók hanem végbéldaganat vagy végbélpolip?
Kissé székrekedésem van, meg olyan érzésem mintha nem ürülne ki a végbelem.
A vérzés úgy tűnik hogy elmúlt
véleményeket, hozzászólásokat köszönöm.
Szerinted majd mi fogjuk megmondani, hogy rákod van-e vagy csak aranyered???
Azért azt hagy mondjam el, hogy azt, hogy seggrákod van-e csak tükrözéssel lehet megállapítani. Talán meglepő de a vastagbeled "kicsivel" hosszabb, mint amilyen hosszú a világ leghosszabb mutatóujja (E.T.-t is beleszámolva)
"Kedves" első!
Ritka nagy s*eggfej vagy.
Nem a vastagbelet kell átvizsgálni (amúgy megvolt 3 éve tükrözéssel), hanem csak a végbelet.
Második válaszoló.
Nem mondtak semmit. Mennyi idő, mit csináljak, csak szedjem a gyógyszert, meg max egyek sok gyümölcsöt.
"Belső apró aranyér göbök" Nekem is ezt írta a beutalómra a háziorvosom a gasztróra. De ez nem diagnózis, hanem egy indok, hogy miért kell végbéltükrözés. Aztán a nagy cécó után IBS lett a diagnózis. A háziorvosom szerint ez ismétlődő bélgyulladás. Egyik orvos ezt mondja, a másik orvos azt mondja.
A rákkal meg ne kekeckedj, mert Te húzod a rövidebbet! A mostani orvoslás úgy működik, hogy ha a statisztikáből hiányzik néhány rákos beteg, akkor csinálnak! Ezt nem úgy teszik, hogy gyorsan megfertőznek néhány pácienst, hanem a mért értékeket szorítják szűkebb határok közé.(központilag).
A te esetedben, szerintem inkább a lábról való felfázásra kellene odafigyelni! A lábból visszatérő hüvös vér lehűti a combhajlatot és az egész medencét. Ez okozhat gondot a végbélmozgásban is, lehet ettől székelési inger, mikor üres a végbél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!