Kinél milyen gyakori a szédülés? (Többi lent)
-Utobbi időben mindig szédülök a moziban a filmeken, sima 2D-sen is meg a 3D-sen is.
Elkap a szedules, hanyinger, faj a fejem, forrosagerzet a fejemben. Érzem h a mozgókép a villodzó jelenetek, hirtelen kameraszog valtasok gyoes mozgas hang
valtja ki.
-autoban, barmilyen kozlekedesi eszkozon utazva kanyarordasnal, iranyvaltoztatasnal elkezdek szedulni, hanyinger, rosszullet.
Egyébként 5 hónapja foylamatosan szedulok, faj a fejem, rossz a kozerzetem, idonkent kicsit enyhul es van amikor nagyon rossz.
Nagyon sok vizsgalat volt mar .
-koponya ct (nativ es kontrasztanyagos is)
-nyakigerinc mr
-vérképek
-szemészeti vizsgalat
-neurologiai vizsgalat
-ful orr gegeszeti vizsgalat
-hisztaminerzekenyseg, glutenintolerancia, lyme kor, pajzs es hasnyalmirigy vizsgalata verbol
-voltam vagy 6 féle masszőrnél, gyógymasszőrnél
-csontkovácsnál
-ultrahnagoztak a nyaki ereimet, hasamat
Érdemi elteres seholsem volt anyni hogy:
×Nyaki mr: minimalis porcdegeneratio, kiegyenesedett nyaki lordosis
×Vervetel: vas minimalisan alacsonyn szedek ra gyogyszert
× hasi uh 2 5mm es goc a majon, artalmatlan az orvos szerint
Kerdesem hogy mas is szokott szedulni? Moziban? Autoban?
Hova menjek meg? Valaki alinek hasonlo problemaja volt/van? Mi lehet a megoldas.
Kerem segitsen valaki
21 eves fiu vagyok, nagyon rossz ezzel egyutt elni.
Koszi elore is a valaszolat 😁
Szia,
Pszichesen, mentalisan teljesen rendben vagy? Nekem ugyanilyen ill nagyon hasonlo tuneteket produkalt a szorongasom.
Szia
Köszi a válaszod.
Sajnos nem teljesen.. nagy valtotasok vannak az eletemben, ertek traumak meg maga a betegsegem miatt is ideges vagyok egyfolytaban h miert nem tudjak megmondanj az okat.
Voltam pszichologusnal, pszichiaternel es pszichoterapeutanal is.. de csak parszor nem segitett, draga volt es a felirt gyogyszerektol nagyon rosszul lettel es alig tudtam leszokni.
Neked mi segitett? Ha van kedved beszélhetnénk privátban is.
Nagyon orulnek, mert eloszor mondja ezt nekem valaki 5 honapja h hasolno az ő problemajahoz az enyem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!