Mi okozhatja ezt?
5 hónapja állnak fent a tüneteim:
Gyengeség, fejfájás, égő érzés a fejben, hanyinger szedules, izuleti fajdalom
Rengeteg vizsgálatom volt már, erdemi, magyarazatot ado dolog nem lett..
Minden aron azt eroltetne ram mindenki hogy pszichoszomatikus, de en semmikeppen nem hiszem el.
Az utóbbi időben oylat vettem eszre magamon hogy pl. Moziban amikor nezem a filmet, akkor nagyon szedulok, hanyinger, forrosag erzes a fejemben, mintha meg halnek. Magatol a mozgokeptol, a hangtol erzem h az erositi.
Meg viszketorohamok szoktam ramjonni az egesz testemet mintha gyufaval egetnek ezek elmulnak par perc utan.
Barkinek valami otlete? Mar nem tudom hova menjek, milyen vizsgalatra.. kifogytam az otletekbol.
Kommentben ha kell leirom mely vizsgalatokon voltam.
21 f
Hat.. nem tudom.
A mozifilmtol miert panikolnek?
És bocsi, hogy itt tumoros diagnózist írtam, de a szerotonin termelő tumorok tudnak ilyen forróságérzést, hőhullámot okozni, de nyugi még ha az is van nagyon jó a gyógyhajlamuk.
Neurológushoz kell menni szerintem első körben, ha ő nem talál semmit akkor endokrinológushoz viszonylag sürgősen.
-Neurológus 2 féle is látott már, nem találtak semmit.
-Koponya ct volt nativ es kontrasztanyagos is
-nyakigerinc mr
-szemeszeti, ful orr gégészeti vizsgálat
-pajzsmirigy, hasnyalmirigy, glutenerzekenyseg, lyme kor, hisztaminintolerancia vizsgalatok verbol
-vagy 3 verkep
A vasam kicsit alacsony annyit találtak, arra szedem a vastablettat
Nyaki gerinc mr: nyaki lordosis kiegyenesedett, minimalis porc degeneracio
Hematologusnal voltam vettem 6 uvegcsenyi vert kiegeszito vizsgalatokra par nap mulva lesz eredmeny
Hasi ultrahangon anynit talaltak h a májamon 5mm nagysagu 1-1 echódús góc van, orvos szerint haemangiómák, nincs vele teendo 1 evente nezetni... de h mi ez es mitol alakulhatott ki azt nem.mondta el..
Utobbi idoben legalabb 15 kilot hiztam...
Autoban is kanyarodasnal, fekezesnel iranyvaltoztatasnal folyton rosszul vagyok es mintha el akarnam hanyni magam..
Mi lehet ez de komolyan?
Mar pszichologusnal is voltam vagy 4 félénél de nem segit, de azert vagyok lelkileg is ki mert nem tudok rajonni kitol van ez es folyamat rosszul lenni 21 eves fiunak nem hinnem.h normalis...
Hasmenesem ritkan van, nem hinnem h abnormalis lenne.
Hasam is amugy szokotz szurkalni itt ott amott rengeregszer neztek mar sokmindent ott it de semmi, ibs azt mondtam azzal elinteztek
Hallás/szem vizsgálat?
Ezeket a tüneteket kisgyereknél olvastam.Sokára derült ki,hogy a dobhártyája beszakadt tesiórán.
Addig nem is hallottam,hogy a fül mennyi betegséget/ reakciót képes előhozni.
Köszi szepen.
Sajnos mar az is volt.
Ful orr gegeszeti
Szemeszeti vizsgalat is
A szédülésből én egyből fülproblémára gondoltam, mint az egyik válaszadó, de fül-orr-gégésznél is voltál már. Az égető/viszkető érzés meg neuro problémának hangzik, de olyan orvosnál is voltál már.
Egyébként nekem is voltak már hasonló tapasztalataim filmekkel, pont, mint utazás közben (főként buszban, kocsiban). Motion sicknessnek hívják (magyarul utazási betegség), de csak a tüneteket lehet enyhíteni.
Hát nem tudom... rengeteg helyen voltál, egy csomó vizsgálaton, és nem találtak kb. semmit. Szerintem a testi elváltozások kizárhatóak, inkább a pszichológust próbáld meg megint.
Tudom, hogy nincs kedved az egészhez. Nekem sem volt, amikor orvostól orvosig jártam, és senki nem tudott semmit se mondani. Ne add fel, előbb-utóbb kiderül, hogy mi a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!