A tachycardia okozhatja a hirtelen fogyást? És az étvágytalanságot?
Tachycardiát állapítottak meg nálam 2 hónappal ezelött
Akkor voltam 49 kg
Most újra bekerültem a kórházba de 47kg lettem.
Ezt az orvos is észrevette de nem csinált semmit. Kaptam endokrinológiára időpontot, ennyi..
3 napja nincs étvágyam, ha eszek is egy kicsit akkor hányingerem lesz. A vérvételből nem derült ki semmi...
(Pontosabb diagnózis: Paroxysmalis tachycardia)
Trollokat lepontozom
Normális komizókat pedig felpontozom
(16/l)
#1 vagyok továbbra is.
A 3 napja tartó hányingered és étvágytalanságod még fertőzésre/daganatra utalhatna, de nincs lázad és a vérképedben sincs nyoma semelyiknek szerencsére, így inkább a hormonokra kell gyanakodni.
Testhőm állandóan 37 felett van
Kissebb koromban mértük 36-ot
Mostanában mindig hőemelkedésem van..
Írj priviben elérhetőséget (face vagy viber) és elküldöm a teljes zárójelentésem..
Ez pajzsmirigy probléma inkább, de majd ez kiderül. A pajzsmirigy hormont általános vérképben nem néznek, azt külön kell kérni, szóval ez abban akkor ezek szerint nem volt benne.
2 hónap alatt 2 kg fogyás az nem sok és nem is hirtelen, másrészt meg lehet más oka is, pl. milyen ruha volt akkor rajtad és most, annak is van súlya.
Igazából nálam ez sok, 176 centi vagyok és eddig híztam (igen, csak 49 kg-ig sikerült) innen meg már lefele megyek..
Az orvos is mondta hogy ez nem normális.
Ha normálisan kajálok akkor híznom kellene
És nem hiszem hogy 3 nap alatt fogytam 2 kg-ot... Csak mert nincs étvágyam.
És amúgy a mérésnél csak egy szál nadrág volt rajtam, meg fehérnemű.
Így kizárhatjuk ezt a ruha cuccost ..
Minden esetre rohadtul félek.
Mostmár az étvágyam kicsit jobb..
De majd meglátjuk....
Jó de nem a 2kg fogyás a sok, hanem a 176 centihez gond a 49kg.
Mindenesetre ez vagy felszívódási zavar vagy pajzsmirigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!