Milyen gyakori a tachycardia?
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok,nemrég nagyon sokat mozogtam,megállás nélkül,edzettem,és hirtelen nagyon gyorsra váltott a pulzusom. A mentőket hívtuk,160-170 körüli volt a pulzusom.
5 perc alatt lejebb vitték egy gyakorlattal 120 alá.
Ez után 24 órás korházi megfigyelés következett,nem találtak semmi rendellenességet. Azt mondták fejlődő szervezet,majd kinövöm.
Mi lehetett ennek az egésznek az oka? Nyugalmi állapotban a pulzusom 60-80. Eddig is edzettem ,csak nem ilyen sokat,megerőltettem magam.
Nagyon aggódom,hogy bármikor jelentkezhet,akár egy kis mozgásnál is. A válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm a gyors választ!:) Eddig életemben egyszer volt,nagyon megijedtem,és ez is rátett egy lapáttal.
Szóval ha például elmegyek biciklizni 1-2 órát,nem lehet ilyenem? Eddig bármennyit mozogtam nem volt ilyenem,viszont most nagyon sokat csináltam az edzést ,és hát ez lett belőle. Ez veszélyes amúgy?
Eléggé félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!