Mi okozhatja ezt?
5 hónapja állnak fent a tüneteim:
Gyengeség, fejfájás, égő érzés a fejben, hanyinger szedules, izuleti fajdalom
Rengeteg vizsgálatom volt már, erdemi, magyarazatot ado dolog nem lett..
Minden aron azt eroltetne ram mindenki hogy pszichoszomatikus, de en semmikeppen nem hiszem el.
Az utóbbi időben oylat vettem eszre magamon hogy pl. Moziban amikor nezem a filmet, akkor nagyon szedulok, hanyinger, forrosag erzes a fejemben, mintha meg halnek. Magatol a mozgokeptol, a hangtol erzem h az erositi.
Meg viszketorohamok szoktam ramjonni az egesz testemet mintha gyufaval egetnek ezek elmulnak par perc utan.
Barkinek valami otlete? Mar nem tudom hova menjek, milyen vizsgalatra.. kifogytam az otletekbol.
Kommentben ha kell leirom mely vizsgalatokon voltam.
21 f
Köszönöm szépen utolsó...
Nagyon jol esik h valaki rendesen valaszolt vegre. 😁
Mar tenyleg en sem tudok mit kitalalni de egyre szarabbul vagyok.
Legutobb hematológusnal voltam, 6 üvegcsényi vért vettek. Azota is varom az eredmenyt. Endokrin rendszer meg ilyesmiket neznek.
Aztan van meg olyan hogy craniosacralis biodinamikai kezeles ami elmeletileg rengeteg mindenre jo.. meg azt megprobalom.. nem tudom de oszinten szolva mar nagyon kivagyok..
Es a csaladom is meg mar akik ugymond tenyleg kozel allnak hozzam mar lassan bolondnak gondolnak es azt hiszik csak kitalalom az egeszet.. h ne kelljen semmit csinalnom.
Amugy szeptember ota nem dolgozom mivel olyan szarul voltam h nem tudtam folytatni .. azota ittzon toltom napjaimat.. alig megyek ide oda neha.. hiztam 15-20 kilot , lepukkantam... orvosrol orvosra jarok megrogzottne kutatom az okat.. mar mindenfele betegsegre mint rak, ilyen olyan intolerancia, ritka betegseg..
Igazad van, tenyleg mar nincsen kedvem egyik orvoshoz sem.. rengeteg csalodas es lekezeles ert az orvosktol hiaba fizettem en meg kedves voltsm meg turelmes.. ugy viselkednek mintha az ember a cipőjuk talpan egy szetnyomodott bogar lenne.. persze nagyon ritkan akad aki rendes... 10/3 kb
A psziches orvosok meg mind általánosságokat mondanak, h ne szorongj, ne vedd komolyan annyira a dolgokat, ez egy hosszu folyamat, nehez idoszakon mesz keresztul, ne foglalkozz a tobbi emberrel...
Hat ezek ócska elcsépelt közhelyek.. tenyleg nem ertem.. ezek valakinek segitenek? Es akkor 40 perc utan kitessekelnek, de elotte meg 10-15 ezer forintot legombolnak rolad.
Biztos letezik amugy aki nem ilyen de sajnos ezeket tapasztaltam.
Ezen felul esetleg valaki tudna nekem segitseggel szolgalni? 😁
Hol tudnek meg segitseget kerni?
Mar tenyleg kifogyok az otletekbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!