Valóban csak a stressztől lenne?
Üdv!
Néha előfordul nálam általános rossz közérzet, ami bizonytalanság érzéssel, szédüléssel, fáradtsággal társul. Bizonyos helyzetekben, ha például egyedül vagyok, vagy megyek valahová, rosszabb, olyankor ijesztőbbé válik, és be is pánikolok (fulladás, menekülési kényszer jön rám). Igen, voltam házidokimnál, aki meghallgatott - mármint a mondandómon kívül is - teljes vérképre utalt, vizeletvizsgálattal együtt, plusz TSH-t is nézetett nálam, mivelhogy vékony vagyok. Éhgyomri cukor, vas, tsh mindent rendben talált. Kérdezett vérnyomást, de azzal sincs gondom, általában 100/70 körüli értéket mérek. Pulzusom első mérésnél mindig magasabb volt (90 körül) mert félek a méréstől valamiért, de nyugalomban 75-80. Nagyon örülök az eredményeknek, mégis megijeszt, hogy akkor mi a fenétől van nekem ez? A doktornő azt mondta, valószínű stresszelem magam nagyon, b-vitamint meg magnéziumot ajánlott. Ha ezek az eredmények jók, tuti nincs velem gond?:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!