Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés
Szóval hát már gyerekkorom óta van ilyen néha, úgy mondjuk egy évbe 3-4x hogy hirtelen ilyen nemistudom hogy mondjam "beszűkült" idegállapotba kerülök. Tudok magamról meg minden, cselekvőképes is vagyok alatta, de nagyon furcsa, általában 30mp-1p-ig tart kb, talán volt már kicsit hosszabb is. Ahhoz tudnám hasonlítani hogy tök kipihent vagy, meg fitt, aztán egyik pillanatról a másikra úgy érzed magad (agyilag csak, testileg nem) mint ha 3 napja nem aludtál volna. Egyszer volt miatta egy hülye balesetem is mert még kamaszként legurultam biciklivel egy jó nagy dombon aztán rámjött ez a valami, aztán elestem és egy 30mp kb kimaradt azalatt nem tudom mi volt mert a földön tértem magamhoz. Mi lehet?

2018. okt. 26. 01:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvost kérdezted már erről? Epilepszia gyanúja nem merült fel? Ilyen roham előtti állapot szerű, csak nem "durvul" be. Egy fiatal ismerősömnél hasonló volt, eszméletvesztés is, és nála epilepszia-szerű problémát állapítottak meg. Gyógyszert szed rá, azóta nem volt ilyen problémája, talán már abba is hagyhatta a gyógyszert. Szerintem érdemes lenne utána járni.
2018. okt. 26. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy epilepszia gyanú. De nekem is volt hasonló, de tudatkieséssel nem járt. Kamasz koromban kezdődött, és én úgy fogalmaztam meg, olyan, mintha nem itt lennék. Pedig tudtam, hogy hol vagyok, normálisan tudtam kommunikálni is, de a pszichológus azt mondta, ő ilyenről még nem is hallott. Aztán egyszer rosszul lettem, jó pár évvel később, és akkor is így éreztem magam, és akkor megmérték a vérnyomásom, és nagyon magas volt. Tehát lehet, hogy a szervezetnek a kamaszkori beállása okozhat valami ilyesmit, mert akkor nálam talán még nem állt be a rendes vérnyomás érték. Aztán felnőtt koromban többet nem volt ilyen, de fiatalon havonta, kéthavonta éreztem.
2018. okt. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!