Ez elég ok az otthonmaradásra?
Az utóbbi napokban nagyon fázott a lábam mondig jéghideg volt,és ma még úsztam is korán reggel utánna mentem hidegbe.
És reggel amikor nyújtózkodni akartam iszonyatosan benyilalt ah alhasam, utánna járásnál is,volt hogy nem tudtam normálisan járni. Vizeléssel egyenlőre nincs gond,bár nem sokat iszok ughogy ritkan megyek wcre.
Ez elég ok hogy orvoshoz menjek?
Nekem olybá tűnik, hogy te otthon akarsz maradni. A fogalmazásod alapján inkább úgy tűnik, hogy szeretnél nem menni suliba, és kivenni pár nap szabit.
A kérdésedre a válasz, ha igazán akar menni valaki suliba, ezzel simán bemegy. Ha valaki kerülni akarja a sulit, otthon marad. Ez már habitusfüggő.
Azért merült fel a kérdés mert említettem az egyik barátomnak, es mondta hogyha ilyen beteg vagyok miért megyek be szb..
Csak nem akarok lógosnak tűnni, és mondvacsinált okkal elmenni orvoshoz,ezért kérdeztem meg egyenesen hogy van e értelme elmenni.
De fel vagyok fázva😂
Tudom milyen érzés, azért is momdtam ah előzményeket
arra tudok gondolni hogy kezdődő stádiumban van,ezért fáj és szúr simán.
Jah és lány vagyok,a mensi szokott fájno de nem annyira mint ez, azzal tesizni is tudok, ezzel meg jó ha járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!