Ha övsömöröm van lehet szoptatni?
Figyelt kérdés
Babàm bárányhimlős lett. Férjem kiderült elkapta és övsömöre lett. Holnapra van időpontom dokihoz mert iszonyat viszket a fejbőröm és fáj is. Szerintem nekem is övsömör lesz.
Lehet így szoptatom majd?
2018. okt. 23. 22:07
1/5 anonim válasza:
Hívd fel a Heim Pál ügyeleti számát, és kérdezz rá.
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Más a kettő. Az övsömör idegek betegsége, bârányhimlőtől nem lehet övsömör.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Most néztem utána, bocsi, de valóban lehet a kettőnek kapcsolata egymással. Szoptatni nem tudom lehet-e.
4/5 anonim válasza:
Igen lehet mert lényegében az bárányhimlő. Nem lehet kétszer elkapni. Ha pedig voltál bárányhimlős te sem kaphatod el a férjedtől mert az lényegében a bárányhimlő szövődménye.
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Mondjuk ez nem tudom hogy van, mert én sokkal később, évek múlva lettem övsömörös, egy idegi probléma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!