Ilonka85 kérdése:
Hogyan kell elapasztani a tejet ha már nem akarok szoptatni?
Figyelt kérdés
Van tejem,söt sok de nagyon vizes.es nemtudom hogy mit tegyek hogy már ne legyen.mert nagyon megvan duzzadva a cicim.es most mindig káne fejnem vagy nem tudom.légyszi segitsetek.2017. márc. 1. 20:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy.magától elfog apadni ha nem fejed.Persze idő amég elapad! 22/l
2/5 anonim válasza:
menj el orvoshoz kapsz rá gyógyszert.
Elso te meg ne írj hülyeséget mert ettől a mell be is gyulladhat úgy hogy besz.rik a fájdalomtól. Nem véletlenül kell mindig fejni a tejet.
3/5 anonim válasza:
2. Ahogy a baba egyre kevesebbet szopik,a tejtermelés is csökken és szépen elapad. Persze egyik napról a másikra nem szabad abbahagyni,de ha egyre kevesebbet és kevesebbet szoptatsz és fejsz,akkor elapad magától. Ha viszont hirtelen akarod abbahagyni,akkor el kell menni orvoshoz aki ír fel gyógyszert.
4/5 anonim válasza:
Orvos ír fel hormont rá. Egyébként hideg vizes borogatást szoktak még ajánlani.
5/5 anonim válasza:
Nekem anyukamnak is meg a tesomnak is volt ezzel problémája. Anyának ugy be gyulladt hogy sírt a fájdalomtól amikor a noveremet akarta szoptatni de ugye nem tudta. Szoval lehet valaki szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!