Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi ideig tudtátok szoptatn...

Mennyi ideig tudtátok szoptatni gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Volt-e valami egészségügyi problémátok évből kifolyólag, amennyiben rövid ideig kapott anyatejet?
2016. nov. 28. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem volt semmi problémám és 13 hónapig szoptattam úgy,hogy a gyerek "hagyta abba" egyik napról a másikra. De ez neked segít valamit?
2016. nov. 28. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudtam egyáltalán. Begyulladtak a melleim, aztán elapadt.

Semmi baja nem származott belőle, pedig akkor még nem is voltak ennyire "profi" tápszerek. Szépen fejlődött, egyébként is nagy baba volt. Gyerekként nem volt betegesebb, mint más gyerek. Már felnőtt :) Most meg szinte sose beteg.

2016. nov. 28. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
2-3 hónapig volt csak tejem, utána egyszerűen elapadt, pedig evett a kicsi rendesen és fejtem is.
2016. nov. 28. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!