Képes egy lány szoptatni, ha még szűz? Van teje?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 15:59
1/9 anonim válasza:
Hát ha szűz, nincs gyereke, ha nincs gyereke, nincs anyateje.
Ha magas valakinél a prolaktin nevű hormon, nemtől, kortól függetlenül előfordulhat tejcsorgás, de ez nem alkalmas a szoptatásra.
Tehát nem, nem fog szoptatni senki, aki szűz. Az más kérdés, hogy testileg érett lehet a dologra, tehát ,,képes" lenne rá, de hát nincs kit.
2/9 anonim válasza:
Hááát, ha ideje van, teje van, miért ne szoptatna?
3/9 anonim válasza:
Hormonális problémák eseten beindulhat a tejtermelodes nem anyaknál is, de egyébként nem. Régen a szoptatos dajkaknak volt saját gyerekük, meg az uraság gyerekét is szoptatta.
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen, ha nagyon sok ideig mellen tartják a gyereket (hetekig is eltart) akkor beindulhat a tejtermelés, nyilván szűzen is működik, a szüzesség nem befolyásolja ezt. Nagyon elszánt örökbe fogadó anyák szokták alkalmazni ezt a módszert, bár gondolom az ilyen módon kinyert anyatej minősége igen silány lehet.
5/9 anonim válasza:
Mégis, hogyan lenne teje annak, akinek nincs kisbabája!?!?
6/9 anonim válasza:
5 ezen én is csodálkoztam, de lehet neki, nézz utána a neten.
7/9 anonim válasza:
6-os, ami bizonyos problémák esetén jöhet "tej", az nem rendes, szoptatásra való anyatej...
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ. Azt szűrtem le, hogy a szűzlánynak nincs teje.
Buta vagyok, hogy ezt nem tudtam, de fiú vagyok és szégyenlős.
Megértettem azt is, hogy kivételesen megindulhat a tejképződés, de engem az általános szabály érdekelt. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 8. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!