Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyakori vizelési inger?...

Gyakori vizelési inger? (Nagyon kellemetlen)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves egyetemista hallgató vagyok, és egy hete kezdődtek a panaszaim.

Eleinte még kibírható vizelési ingereim voltak, amik a hét folyamán egyre jobban erősödtek.

Különlegessége a dolgoknak, hogy ha ülök, csak akkor van vizelési ingerem, ha sétálok, akkor alig-alig(legalábbis nem annyira kellemetlen).

Egyetemre jövet (busz, 3 és fél óra) egyszer sikerült elmenni mosdóba az egyik buszmegállóba, ahonnan aztán 1 óra 40 perces út következett.

Az utazás előtt és alatt egy kortyot sem ittam (konkrétan egész nap semennyit, pontosan emiatt a probléma miatt)

Az utazás alatt annyira ingerelt a dolog, hogy le kellett szállnom a dolgomat elvégezni, mert máskülönben bevizelek. Ám mikor leszálltam alig akart jönni valami vizelet.

Egyetemen ugyanez a szituáció, reggel nem iszok, bejövök 8:00-9:40 előadásra és ki kellett jönnöm a mosdóba, mert már nem bírtam.

Na most ez így nagyon nem jó, mert nem akarok minden órán kimenni mosdóba, hogy aztán ne jöjjön semmi vizelet.

Bármilyen tanács milyen gyógyszer / teát vegyek amivel enyhül / megszűnik a panaszom a lehető legrövidebb időn belül?

Válaszokat előre is köszönöm, bocsánat hogy ilyen hosszúra nyújtottam a szöveget.

2018. szept. 17. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Feltételezem, hogy férfi vagy.

Urológushoz menj el, mondd el neki ezeket a panaszokat. Főleg azt, hogy csak ülve jelentkezik az inger, meg hogy "nem akar jönni"...

2018. szept. 17. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha férfi vagy akkor tényleg orvos kell, mert ez lehet kezdődő prosztata nagyobbodás vagy gyulladás. A férjem volt így pár éve. Ő képtelen volt vizelni, bár erős vizelési ingere volt. 2 nap után elment a dokihoz, katétert kapott. Kiderült, hogy prosztata nagyobbodása van. Megműtötték.

Ha nő vagy akkor is orvos kell mert ez lehet vese vagy petefészekgyulladás.

2018. szept. 17. 09:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, a legfontosabb dolgot hagytam csak ki: férfi vagyok.
2018. szept. 17. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!